Uudet sivut Lotta aatteelle

Verkkosivut avattu

Turun seudun lottaperinneyhdistys on ottanut askeleen kohti nykyaikaista verkkoviestintää ja perustanut verkkosivuston. Sivustoa kehitetään ja täydennetään jatkuvasti syksyn 2014 aikana – kaikki ei ole vielä aivan lopullisessa muodossaan.

Sivuston tarkoituksena on palvella jäsenistöä monissa käytännön asioissa: saat tietoa paitsi ajankohtaisista asioista ja yhdistyksen järjestämistä tapahtumista, myös usein kysyttyjä kuntoutus- tai muita hakemuslomakkeita suoraan tulostettavaksi ja lähetettäväksi. Pidämme silti voimassa vanhat hyvät käytännöt: jäsenkirje ilmestyy kuten ennenkin, Turun Sanomien kiltapalstalla tiedotetaan tapahtumista ja sähköpostillakin tieto kulkee. Myös tapahtumiin osallistuttaessa ilmoittaudutaan silti tutun käytännön mukaisesti suoraan retkivastaavalle.

Sivuston ulkoasun on luonut graafinen suunnittelija Jani Käsmä yhteistyössä hallituksen kanssa, ja teknisestä toteutuksesta on huolehtinut Nettitehostin Oy. Yhdistyksen hallitus ottaa mielellään vastaan palautetta sivustosta.