Lottalan avoimet ovet syyskaudella 2021

Turun seudun lottaperinneyhdistyksen toimitila on osoitteessa Brahenkatu 6 B 23. Mikäli koronatilanne sallii, pidämme avoimet ovet syyskaudella 2021 torstaina 4.11.  klo 12–14. 

Lottala tarjoaa yhdistyksen jäsenille mukavan kokoontumispaikan, jossa voi tavata lottahenkisiä ystäviä ja tuttuja, vaihtaa kuulumisia, nauttia maittavasta kahvitarjoilusta ja tehdä ostoksia. Myynnissä on niin lottatuotteita kuin kirjoja ja käsitöitäkin.

Lottalan avoimet ovet torstaina syyskaudella yhden kerran, 4.11.2021 klo 12–14. Tule ja tuo ystäväsikin!

Avoimet ovet -tilaisuuksia on järjestetty pääsääntöisesti kerran kuussa. Silloin kannattaa poiketa tapaamassa tuttuja, tutustumassa uusiin ja kuulemassa uskomattomia muistoja vuosien takaa. Lottalassa on esillä paitsi myyntituotteita, myös muuta lotta-aiheista tavaraa, kuten pukuja ja lakkeja, näkkileipämuotti ja lotta-asuinen nukke. Lottalaan on siirretty yhdistyksen muukin irtaimisto. Lottalan ulko-ovi on sisäpihalle tultaessa heti vasemmalla; ovikellossa lukee Lottala.

Lottalassa on pidetty avointen ovien päiviä pian jo kymmenen vuoden ajan, syyskaudesta 2012 alkaen. Ensimmäisiin avoimiin oviin, joka oli samalla tutustumistilaisuus uuteen paikkaan, saapui 40 henkeä. Suomen Lottaperinneliitto myönsi toiminnasta kunniamaininnan vuonna 2013.

Lottala avoimet ovet 4.5.2017

Maire ja Seija Lottalassa 4.5.2017

Lottalan myyntipöytä

Lottalasta voi ostaa lottatuotteita.

Lottala

Tuotevastaava Eeva Lottalassa

Lottala avoimet ovet

Lottalan avoimet ovet 4.5.2017