Vuosi alkaa Lottaillalla ja lottaehtoollisella

Lottaperinneyhdistyksen kausi alkaa perinteisellä lottien ehtoolliskirkolla Turun tuomiokirkossa tiistaina 27.1. klo 14.00. Hartauden pitää jäsenemme, pastori Sari Lehti.

Tätä ennen on mahdollisuus osallistua dokumenttituottaja Raimo Salon järjestämään Lottailtaan, joka järjestetään lauantaina 17.1. klo 16.00 alkaen Odd Fellow -talossa os. Rätiälänkatu 2. 16.00. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 16.00, tervetulotoivotus on klo 17.00 ja sen jälkeen esiettään Viimeinen testamentti -lottadokumentti (kesto  n. 60 min). Ttenoriluutnantti Raimo Salo laulaa ja laulattaa vielä lopuksi n. 60 min. Liput tilaisuuteen maksavat 12 e, lippuvaraukset ja tiedustelut sähköpostilla: suomifinland100@gmail.com ja ohjelmatiedot liitteessä Lottailta Odd Fellow 170115

Kevääksi suunnitteilla on ainakin kirjallisuusilta maaliskuussa. Aiheena on turkulaisen kirjailijan ja äidinkielenopettajan Tommi Kinnusen Finlandia-ehdokkaana ollut romaani Neljäntienristeys.

Huhtikuussa järjestämme Lapin sotaan paneutuvan jäsenillan. Lapin sota päättyi 27.4.1945.

Lotanpäiväretki 12.5. suuntautunee Koskelle. Lottaperinneliitto tekee alkukesästä  8.–14.6.2015 matkan Luoteis-Venäjälle, mm. Karhumäkeen, Murmanskiin ja Petsamoon, lisätietoja jäsenkirjeessä ja sihteeriltä.

Näiden tapahtumien lisäksi muutakin toimintaa varmasti ilmaantuu, ja Lottalassa pannu on luonnollisesti kuumana tuttuun tapaan kerran tammikuun lopulla ja kaksi kertaa kuussa helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuussa. Jäsenkirje ilmestyy tammikuussa.