Infoa Talvisodan leivästä ja lottapuvuista

Hallituksen toiveen on saada kootuksi ryhmä, joka leipoisi muutaman kerran vuodessa Talvisodan leipää. Tämä leipäpaketti on yhdistyksen omatoimisen varainhankinnan kannalta merkittävä myyntituote ja mukava lahjakin. Ajatuksena on kokoontua ainakin kerran kouluttautumaan eli vanhojen konkareiden opastuksella leipomaan ja kuulemaan vinkkejä leipien tekoon. Myöhemmin jokainen voisi tarvittaessa kotona valmistaa pari pellillistä leipää myyntiin. Tervetuloa infotilaisuuteen Lottalaan maanantaina 29.1. klo 17.30.

Yhdistyksellä on lukuisia lahjoitettuja sekä uudistuotanto-lottapukuja, jotka vaativat vuosittain muutaman kerran huoltotoimenpiteitä, kuten esimerkiksi kaulusten pesua. Tarkoituksena on perustaa ryhmä, joka ottaisi tämän asian hoitaakseen. Osallistuminen ei vaadi muuta kuin silitys-, harsimis- ja napinompelutaitoa. Pukuja käytetään harkitusti yhdistyksen omissa tilaisuuksissa esimerkiksi kahvinkaatotehtävissä, mutta niitä myös annetaan harkinnanvaraisesti lainaksi esim. oppilaitoksiin ja esityksiin. Lottapukujen huollosta info Lottalan avoimissa ovissa torstaina 1.2. klo 12, tervetuloa!

Ellet pääse paikalle, ilmaise kiinnostuksesi ottamalla yhteyttä vaikkapa puheenjohtaja Piaan (050 360 3369)  niin pääset mukaan ryhmiin.