Arjen turvallisuus -kurssi 15.10.

Lauantaina  15.10. klo 10–15   Suomen Liikemiesten Lähetysliiton Sinitaivassalissa, Rauhankatu 15 D 

Lottaperinneliiton tukemalla kurssilla paneudutaan turvallisuusasioihin ja riskitilanteisiin ikääntyneiden näkökulmasta, kouluttaja Maanpuolustusnaisten Satakunnan piirin koulutusvastaava Pia Huhtala. Kurssi ja ruokailu ovat osallistujille maksuttomat. Järjestäjinä toimivat Maanpuolustusnaisten liitto ja Maanpuolustuskoulutus-yhdistys (MPK). Aiheina ovat:

Varautumisen käsite

Kodin turvallisuus: kotivara, kodin tapaturmat, hätänumero 112, myrkytyskeskus, toiminta tulipalon sattuessa

Katuturvallisuus: hätävarjelu ja voimankäyttö, turvallisen reitin valinta, uhkaavan henkilön tunnistaminen ja kohtaaminen, taskuvarkaiden kikat

Kyberturvallisuus: somekäyttäytyminen, verkkohuijaukset, salasanat, pankkiturvallisuus

Yhdistyksen jäsenet omaisineen tervetulleita! Kurssille otetaan 40 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen 1.9.–5.10. MPK:n järjestelmään omilla tunnuksilla (www.mpk.fi).Jos sinulla ei ole MPK:n tunnuksia, voit luoda ne painamalla ”Luo tunnukset”. Mikäli et pääse kirjoittautumaan MPK:n järjestelmään voit ilmoittautua kristiina.peltomaki@tales.fi ja ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, syntymäaika, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelin ja sähköposti, ruoka-aine-allergiat. Lisätietoja tarvittaessa Kristiina Peltomäki p. 050 3424389.