Liity jäseneksi

Turun seudun lottaperinneyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä paitsi lottana tai pikkulottana toimineet, myös kaikki  lottatoiminnasta ja -perinteestä kiinnostuneet. Toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi!

KirjelaatikkokuvaKuva: Pikkulotta-lehti (Marjatta-tädin kirjelaatikko)

Yhdistys kuuluu mm. Suomen Lottaperinneliittoon ja Naisten Valmiusliittoon. Olemme yksi suurimmista Suomen Lottaperinneliiton paikallisyhdistyksistä; meillä on lähes 400 jäsentä. Lottien ja pikkulottien määrän vähetessä ns. perinnelottien suhteellinen osuus kasvaa., ja noin puolet jäsenistämme on perinnelottia, joilla ei ole omakohtaista lotta- tai pikkulottataustaa. Halutessasi liittyä jäseneksi täytä jäsenhakemus ja lähetä se jäsenrekisterin hoitajalle Eeva Liisalle tai suoraan Lottalaan. Hakukaavake on erikseen lotille/pikkulotille tai perinnelotille.  90 vuotta täyttäneet on vapautettu jäsenmaksusta. Halutessaan jäsenmaksun (15 e) voi maksaa kannatusjäsenmaksuna yhdistyksen tilille Liedon Säästöpankkiin; tällöin voi käyttää viitenumeroa 2017 tai lisätä lisätietoihin jäsenen nimen. Jäsenmaksukaavaketta ei lähetetty 90 vuoden ikään ehtineille. Henkilökohtaisen viitenumeron saa taloudenhoitajalta, mutta viite 2017 toimii aivan yhtä hyvin!

LOTTA LIITTYMISKAAVAKE lotta.päivitetty
PERINNELOTTA LIITTYMISKAAVAKE perinnelotta.päivitetty

Jäsenkaavake ja muutokset jäsenrekisterin hoitajalle: eeva.liisa.salminen40(at)gmail.com (lisätietoja p. 040 554 0667) tai osoitteella Lottala, Brahenkatu 6 B 23, 20100 Turku

Lottamuistomitalin voivat hakea kaikki lotat ja pikkulotat. Mitali (17 € + postikulut) haetaan Vapaussodan Invalidien Muistosäätiön kautta. Täytä lomake ja lähetä: Vapaussodan Invalidien Muistosäätiö, Mannerheimintie 93 A, 00270 Helsinki.

LOTTAMUISTOMITALI (pdf)

Hautareliefin  (Lotta tai pikkulotta, koko 4,5 cm x 4,5, cm, hinta 36 €) ja muitakin tuotteitavoi tilata Lottamuseon verkkokaupasta: http://www.lottamuseo.fi/museokauppa/tuote-osasto/lotta-svard-logotuotteet/

Lähetä palautelomake, jos haluat meidän ottavan yhteyttä jäsenasioissa.