Liity jäseneksi

Turun seudun lottaperinneyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä lottana tai pikkulottana toimineet sekä lottatoiminnasta ja -perinteestä kiinnostuneet. 

KirjelaatikkokuvaKuva: Pikkulotta-lehti (Marjatta-tädin kirjelaatikko)

Yhdistys kuuluu mm. Suomen Lottaperinneliittoon ja Naisten Valmiusliittoon. Olemme suurin Suomen Lottaperinneliiton paikallisyhdistyksistä; meillä on noin 450 jäsentä. Lottien ja pikkulottien määrän vähetessä ns. perinnelottien suhteellinen osuus kasvaa., ja lähes puolet jäsenistämme on perinnelottia, joilla ei ole omakohtaista lotta- tai pikkulottataustaa. Halutessasi liittyä jäseneksi täytä jäsenhakemus ja lähetä sen jäsenrekisterin hoitajalle. Hakukaavake on erikseen lotille/pikkulotille tai perinnelotille.  90 vuotta täyttäneet tai vuonna 2017 täyttävät on vapautettu jäsenmaksusta. Halutessaan jäsenmaksun (15 e) voi maksaa kannatusjäsenmaksuna yhdistyksen tilille Liedon Säästöpankkiin; tällöin voi käyttää viitenumeroa 2017 tai lisätä lisätietoihin jäsenen nimen. Jäsenmaksukaavaketta ei lähetetty 90 vuoden ikään ehtineille. Henkilökohtaisen viitenumeron saa taloudenhoitajalta, mutta viite 2017 toimii aivan yhtä hyvin!

LOTTA LIITTYMISKAAVAKE lotta
PERINNELOTTA LIITTYMISKAAVAKE perinnelotta-2

Muutokset jäsenrekisteriin voi ilmoittaa suoraan puheenjohtajalle: lindellinpia(at)gmail.com

Lottamuistomitalin voivat hakea kaikki lotat ja pikkulotat. Mitali (17 € + postikulut) haetaan Vapaussodan Invalidien Muistosäätiön kautta. Täytä lomake ja lähetä: Vapaussodan Invalidien Muistosäätiö, Mannerheimintie 93 A, 00270 Helsinki.

LOTTAMUISTOMITALI (pdf)

Hautareliefin  (Lotta tai pikkulotta, koko 4,5 cm x 4,5, cm, hinta 36 €) ja muitakin tuotteitavoi tilata Lottamuseon verkkokaupasta: http://www.lottamuseo.fi/museokauppa/tuote-osasto/lotta-svard-logotuotteet/

Lähetä palautelomake, jos haluat meidän ottavan yhteyttä jäsenasioissa.